σεμινάρια SEIKILO

εκμάθηση μέσω βιωματικής εμπειρίας

(ΟΧΙ άλλο ένα) Social Media σεμινάριο!

Αλλά ένας ψύχραιμος τρόπος να μάθεις να δημιουργείς περιεχόμενο και να επιβιώνεις στον άγριο κόσμο των κοινωνικών δικτύων

 

τμήμα αρχαρίων

(κύκλος 12 μαθημάτων)

Σύμφωνα με τις πρόσφατες στατιστικές που δημοσιεύθηκαν το Facebook ήταν το πρώτο κοινωνικό medium που ξεπέρασε το 1δις εγγεγραμμένους χρήστες κι αυτή την στιγμή αριθμεί 2,2 δις ενεργούς χρήστες ανά μήνα. Αντίστοιχα το Instagram έχει 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε μηνιαίο επίπεδο και είναι αυτό που αναδύεται ως το πιο ισχυρό κοινωνικό δίκτυο στις νεαρές ηλικίες αλλά και στα brands κάθε είδους και μεγέθους. Οι influencers έχουν ενταχθεί στο marketing plan πολλών εταιρειών κάθε μεγέθους ενώ τα παιδιά ηλικίας 13-24 χρησιμοποιούν περισσότερο το Youtube απ’ ότι τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης.

Η δύναμη των Social media είναι προφανώς μεγάλη και στο εργαστήριο που ετοιμάζουμε θα μάθουμε με ψυχραιμία και απλό τρόπο:

  • 
Πως να δημιουργούμε σελίδες και προφίλ αφού εξερευνήσουμε ποιο μέσο ταιριάζει σε κάθε χρήστη.
  • Πως να βρούμε τη «φυλή» μας και να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας ή την δουλειά μας από τα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργώντας μια ενιαία μοναδική αισθητική.
  • Τα do’s & don’ts των Social media και πως να φτιάχνουμε το προσωπικό μας μανιφέστο για το τρόπο που θα κινηθούμε διαδικτυακά. Ειδικότερα θα δουλέψουμε εντατικά στην δημιουργία ποιοτικού περιεχόμενου με ασκήσεις και πρακτικά παραδείγματα για το πως να αναπτύξουμε τις δεξιότητες μας στη φωτογραφία, τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και videos αλλά και με πρακτική εξάσκηση του πως να αναπτύξουμε το Instagram. Θα γνωριστούμε με τα Hashtags και θα μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε.

Το εργαστήριο είναι χωρισμένο σε 3 μέρη διάρκειας 3 μηνών (4 συναντήσεις ανά μήνα) ενώ στο τέλος του κύκλου θα πραγματοποιηθεί κι ένα έξτρα 2μερο για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο κομμάτι που σχετίζεται με τα social media για επιχειρήσεις-προϊόντα-υπηρεσίες (με επιπρόσθετο κόστος).

Το κόστος συμμετοχής στο εργαστήριο είναι 49 ευρώ / μήνα.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

ερωτήσεις, διευκρινήσεις, δηλώσεις συμμετοχής

εκδήλωση ενδιαφέροντος

10 + 3 =

Δηλώστε συμμετοχή μέσω τηλεφώνου ή επισκεφθείτε τον χώρο μας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

διεύθυνση Φιλίππου 49, Θεσσαλονίκη
τηλέφωνο 2311 27 28 03
email info@seikilo.com

στιγμές από το ταξίδι

εκμάθηση, εμπειρίες, έκφραση

τι έχει να πει η εισηγήτρια…

Σας περιμένω να γνωρίσουμε μαζί τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, να ορίσουμε ποιο μέσο είναι κατάλληλο για τον καθένα, να δημιουργούμε ποιοτικό και υψηλής αισθητικής περιεχόμενο για τις σελίδες και τα account μας, να χτίσουμε την κατάλληλη στρατηγική βασισμένη στους στόχους που έχετε θέσει αναφορικά με την παρουσία σας στα social media.

Μαρία Αμανατίδου

δημοσιογράφος - συγγραφέας - content creator

“Η Μαρία είναι εξαιρετικά έμπειρη στον τομέα της επικοινωνίας και γενικά έχει θετική εικόνα για τα πράγματα. Προσωπικά με βοήθησε να ξεκαθαρίσω ποια είναι τα πράγματα που επιδιώκω από την χρήση των social media και πως να εστιάσω στα σημαντικά. Αν θέλετε να μπείτε στο χώρο των social media , είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους από εδώ θα ξεκινήσετε.”

Μαργαρίτα Λοϊζου

μαθήτρια τμήματος αρχαρίων

…& οι μαθητές

ένας χώρος έκφρασης

  Στο SEIKILO έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο καλαίσθητο, με διακόσμηση και χρώματα που ωθούν τον μαθητή να εκφραστεί δημιουργικά. Προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από άποψη εργονομίας, ενώ η στρατηγική θέση του πολυχώρου SEIKILO στην καρδιά της Θεσσαλονίκης τον καθιστά εύκολα προσβάσιμο. Πέρα της αίθουσας σεμιναρίων, στον ίδιο χώρο συστεγάζεται ο εκθεσιακός μας χώρος με περιοδικές εκθέσεις έκφρασης & πολιτισμού, προσφέροντας αβίαστα δημιουργικά ερεθίσματα στους μαθητές αλλά και επιπλέον δυνατότητες έκφρασης και έκθεσης του έργου τους στο φιλόμουσο κοινό της πόλης!

εισηγήτρια

ταλέντο, εμπειρία, μεταδοτικότητα

Μαρία Αμανατίδου

δημοσιογράφος – συγγραφέας – content creator

Η Μαρία Αμανατίδου εργάζεται ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός από το 2000. Υπήρξε αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια δημοφιλών ραδιοφωνικών εκπομπών στα πιο εμπορικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης για σχεδόν 15 χρόνια (Star fm , Heart fm, Rso, Imagine). Είναι δημιουργός του site www.provocateurmagazine.com (που λειτουργεί από το 2011), ενώ το 2015 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο το «Happy της μαμάς». Το βιβλίο αποτελεί έναν πρωτότυπο οδηγό δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά και εκδόθηκε εν μέρη με την διαδικασία του crowdfunding. Το 2015 δημιούργησε και διαχειρίστηκε για λογαριασμό της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος το site του γυναικείου περιοδικούClose Up. Σπούδασε Ευρωπαϊκό πολιτισμό στο ΕΑΠ, αγαπά τα ταξίδια, τα social media (με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά ως δημιουργός περιεχομένου για εταιρείες καιmedia) και τον γιο της που σήμερα είναι στην εφηβεία.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

ερωτήσεις, διευκρινήσεις, δηλώσεις συμμετοχής

εκδήλωση ενδιαφέροντος

14 + 12 =

Δηλώστε συμμετοχή μέσω τηλεφώνου ή επισκεφθείτε τον χώρο μας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

διεύθυνση Φιλίππου 49, Θεσσαλονίκη
τηλέφωνο 2311 27 28 03
email info@seikilo.com

Πρότυπος Όμιλος Πολιτισμού SEIKILO

Φιλίππου 49, Θεσσαλονίκη τ. 2311 27 28 03