σεμινάρια

μουσική. έκφραση. πολιτισμός

 

Πιστεύοντας εις βάθος στην αξία της βιωματικής εμπειρίας, δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης με υψηλής κατάρτισης καλλιτέχνες & δημιουργούς (εισηγητές), ξεχωριστούς όπως και εσείς… οι μαθητές τους. Επιπλέον, επιλέγουμε για χώρο μαθημάτων μία προσεκτικά σχεδιασμένη αίθουσα, το Workshop Room του SEIKILO (Βασιλέως Ηρακλείου 4, Θεσσαλονίκη), ο οποίος στήθηκε με στόχο να εμπνέει και να ωθεί τους συμμετέχοντες προς δημιουργικά μονοπάτια έκφρασης.

Εν συντομία λοιπόν, στον χώρο του SEIKILO στην καρδιά της Θεσσαλονίκης: α) διοργανώνουμε και πραγματοποιούμε εξειδικευμένα σεμινάρια με εστίαση στην εκμάθηση μέσω της πρακτικής εμπειρίας, β) σχεδιάζουμε σεμινάρια ξεχωριστά για αρχάριους ή προχωρημένους, είτε σε κλειστά τμήματα (έως 5 άτομα) είτε ως ιδιαίτερα, γ) οι θεματικές των σεμιναρίων μας αφορούν εξειδικευμένες και πολύ ιδιαίτερες τέχνες, λιγότερο γνωστές στο κοινό, που σχετίζονται με τη μουσική, τη χειροποίητη δημιουργία, τη ξυλουργική, την ενασχόληση με το μέταλλο, το διαδίκτυο και τις σύγχρονες μορφές σχεδίασης κ.λπ.

διαθέσιμα σεμινάρια

εκμάθηση μέσω πρακτικής εμπειρίας

 

Θέλεις να συμμετάσχεις σε κάποιο από τα εξειδικευμένα σεμινάρια;

H συμμετοχή στα σεμινάρια του SEIKILO αποτελεί μία βιωματική εμπειρία και μπορεί να σας προσφέρει ξεχωριστές γνώσεις & εξειδίκευση, αλλά και ένα πολύ ιδιαίτερο εφόδιο για να εξελίξετε όσα ήδη κάνετε ή να ασχοληθείτε με νέες μορφές τέχνης & έκφρασης. Κύκλος 12 μαθημάτων τόσο στα τμήματα αρχαρίων, όσο και προχωρημένων, με εύκολη πρόσβαση σε έναν καλαίσθητο και άκρως λειτουργικό χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Ηρακλείου 4)!

?

 

χώρος σεμιναρίων

Βασιλέως Ηρακλείου 4, Θεσσαλονίκη | 2316 019 635

SEIKILO | Workshop Room